Події
167 згортків із метадоном: у Кам'янському поліцейські затримали наркозбувача

167 згортків із метадоном: у Кам'янському поліцейські затримали наркозбувача

На початку травня правоохоронці отримали інформацію, що 29-річний житель Дніпровського району на території міста Кам’янське збуває метадон. 

Під час відпрацювання території району поліцейські відділення поліції № 1 Кам’янського РУП зупинили автомобіль «ВАЗ 2101» та виявили у пасажира автівки 150 згортків з кристалічною речовиною білого кольору. В мобільному телефоні чоловіка були виявлені фотографії з описом місць, де зловмисник вже заклав наркотики. Перевіривши ці схованки, правоохоронці вилучили ще 17 згортків. 

Все вилучене скерували на експертне дослідження. Згідно з висновком судової медичної експертизи, вилучена речовина є метадоном.

Під час слідчих дій поліцейські встановили, що підозрюваний виконував роль «закладника». Він залишав згортки в обумовленому місці, після чого фотографував схованку та повідомляв клієнтів. Кошти отримував на банківську картку.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. 

Підозрюваному обрали запобіжний захід тримання під вартою. Також поліцейські встановлюють спільників, які можуть бути причетні до незаконного збуту психотропів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Лобове зіткнення: внаслідок ДТП у Дніпрі постраждали 4 людей;

Планове відключення світла у Дніпрі 10 червня: адреси;

На Слобожанському проспекті у Дніпрі водій Kia врізався у мотоцикліста.

2023-06-09 10:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин