Події
Кримінал
22-річного вбивцю студентки з Кам’янського засудили до довічного ув’язнення: подробиці

22-річного вбивцю студентки з Кам’янського засудили до довічного ув’язнення: подробиці

У Львові суд виніс вирок 22-річному Нестору Литвинчуку, який  у березні 2021 року наніс понад 20 ударів ножем у серце та груди 19-річній Дар’ї Косенок з Камʼянського. Дівчина навчалася на другому курсі Львівського національного університету імені Івана Франка.

Про це повідомили у прес службі Львівської обласної прокуратури.

Прокурори довели, що засуджений жорстоко розправився зі своєю 19-річною дівчиною. Для цього чоловік приїхав до Львова, де зняв в оренду квартиру та запросив потерпілу у гості.

Під час зустрічі між парою виник конфлікт, в ході якого обвинувачений наніс понад двадцять ударів ножем у серце та груди потерпілої. Від отриманих травм остання померла на місці. Аби приховати злочин, він продовжив оренду квартири ще на добу, та втік, забравши усі свої речі.

Правоохоронці розшукали та затримали нападника.

Під час судового розгляду, у вчиненому чоловік не розкаявся.

Суд призначив покарання зловмиснику у вигляді довічного ув’язнення згідно з пунктом 4 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство з особливою жорстокістю). Окрім вироку, чоловік має сплатити 861 тисячу гривень моральної шкоди батьку загиблої.

Читайте також:

Назвавшись поліцейськими, скоїли розбійний напад на 32-річного чоловіка: у Криворізькому районі правоохоронці затримали групу злочинців;

НБУ зобов'язав банки та обмінники міняти старі та пошкоджені купюри;

На Нікопольщині зміниться комендантська година: подробиці

2023-06-21 19:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин