Події
«Акциз у дії»: у Кам`янському районі правоохоронці проводять заходи із протидії незаконному обігу підакцизних товарів

«Акциз у дії»: у Кам`янському районі правоохоронці проводять заходи із протидії незаконному обігу підакцизних товарів

Із початку відпрацювання поліцейські вилучили: понад 14 тисяч тютюнових виробів, електронних пристроїв для куріння та рідини до електронних пристроїв на загальну суму понад мільйон гривень. Алкогольної продукції більше тисячі літрів, на суму майже 130 тисяч гривень.  

Заходи тривають з 29 вересня. До відпрацювання залучені дільничні офіцери поліції, поліцейські офіцери громад, співробітники груп реагування патрульної поліції та інспектора сектору ювенальної превенції. Співробітниками поліції перевірено більше 1,5 тисячі об’єктів торгівлі: ринки, магазини, кіоски, місця стихійної торгівлі.

Правоохоронці із незаконного обігу вилучають контрафактну продукцію та на порушників складають адміністративні протоколи, які для прийняття рішення направляються на розгляд до суду.

З початку відпрацювання за роздрібну або оптову торгівлю тютюновими виробами та алкогольними напоями  поліцейські Кам`янського РУП склали 48 адміністративних протоколів, з них 34 за ст. 156 КУпАП та 14 за ст. 164 КУпАП. 

Більшість торгівельних об'єктів, які здійснювали господарську діяльність з порушенням - зачинені. Робота в даному напрямку посилена та триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Горіло сміття, дерев’яні стіни та підлога: вогнеборці Дніпра приборкали займання в Новокодацькому районі;

Псевдобанкіри ошукали запоріжців на 189 тисяч гривень: деталі шахрайської пастки;

У Соборному районі Дніпра горів двоповерховий житловий будинок.

2023-10-20 13:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин