Події
Діти сіли за парти у класах рідної школи: один з ліцеїв Кам'янського відновив роботу після реконструкції

Діти сіли за парти у класах рідної школи: один з ліцеїв Кам'янського відновив роботу після реконструкції

Ліцей Кам'янського знову відкрив двері для дітей. Ще у 2018-му його визнали аварійним. Відтоді він спорожнів, бо учнів розподілили по іншим освітнім закладам. В одному з корпусів стартувала реконструкція. Та роботи призупинили. Поновити змогли тільки минулоріч.

«Продовжити реконструкцію цього ліцею – було серед перших моїх рішень на посаді. І коли бачу результат, а головне реакцію хлопців і дівчат, розумію – все не дарма. Один з корпусів ліцею – закінчили. Мрія дітей втілена у життя. Здійснили її силами області і громади. Вдячний всім, хто долучився до цього проєкту. Школярам же – з новосіллям», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак.

Приміщення корпусу повністю утеплили. Оновили всі мережі. Та встановили пожежну сигналізацію. Попрацювали й над внутрішнім оздобленням. Ліцей став сучаснішим і комфортним.  

«Декілька років наші діти вимушені були навчатися в інших школах. Зараз вони повернулися до рідного закладу, – додав міський голова Кам'янського Андрій Білоусов. – Цей проєкт реалізували за співфінансування області та міста».

Задля безпеки хлопців та дівчат у ліцеї облаштували і укриття. Загалом тут навчається понад 250 дітей.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

В Україні хочуть продовжити воєнний стан та загальну мобілізацію;

Близько 5-ти кілограмів: криворізькі патрульні виявили у містян речовини, схожі на наркотичні;

Хвилинка доброти: у Запоріжжі рятувальники витягли песика з колодязя.

2024-02-06 21:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин