Події
Кримінал
На Дніпропетровщині поліцейські затримали організовану злочинну групу збувачів метадону

На Дніпропетровщині поліцейські затримали організовану злочинну групу збувачів метадону

У Кам’янському правоохоронці розкрили збувачів метадону. Вони щомісячно збували близько кілограма наркотичного засобу. За приблизними розрахунками, зловмисники мали мільйон гривень прибутку. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

«Встановлено, що фігуранти збували наркотичні засоби через месенджер. Коли наркозалежні перераховували кошти за придбаний наркозасіб на банківські картки - збувачі залишали "закладки" з метадоном в обумовлених з покупцями місцях.

Поліцейські задокументували діяльність п’яти учасників злочинної групи, серед яких – 38-річна організаторка групи, а також постачальники та збувальники психотропів. За місцями мешкання фігурантів відбулися 13 санкціонованих обшуків на території м. Кам’янське Дніпропетровської області та м. Золотоноша Черкаської області. Вилучено мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги, близько 250 г метадону та канабіс, вартість яких за цінами «чорного ринку» становить понад 430 тис. гривень. Все вилучене направлено на експертизу», - йдеться в повідомленні.

За подібні дії ККУ передбачає від 9 до 12 років позбавлення волі та конфіскацію майна. Після проведення експертиз планується вручити підозру ще двом наркозбувачам.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

На Дніпропетровщині затримали чоловіка, який через ревнощі штрикнув іншого ножем у живіт;

У Дніпрі з балкону квартири довелося діставати 140 кажанів;

Внаслідок вибуху у Кам'янському загинула 45-річна жінка;

2023-02-23 15:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин