Події
На Дніпропетровщині сталася масова ДТП за участю трьох автомобілів

На Дніпропетровщині сталася масова ДТП за участю трьох автомобілів

Поблизу села Лобойківка Петриківського району сталася масова аварія за участю трьох авто. Велика вантажівка вдарила маршрутний автобус. Він перекинувся. Зачепило також легковий автомобіль. Про це стало відомо із повідомлення в Facebook.

На місце прибуло три бригади Кам’янської станції обласного центру ЕМД та МК. Постраждало 8 осіб.

«На місце події прибула через 9 хвилин бригада Петриківської підстанції у складі фельдшерів Куземи Дар’ї і Лоби Людмили, водія Гаренка Віктора, які відразу почали виконувати сортування постраждалих і надавати екстрену медичну допомогу. Прибули ще дві Лівобережних бригади: з фельдшером Романовським Артемом, медичною сестрою Поповою Аллою, і водієм Іванюк Олександром, і з фельдшером Трошиною Ларисою, і водієм Кійовським Сергієм.

8 постраждалих, один із яких у вкрай важкому стані із сполученою травмою тіла: Політравма. Відкрита ЧМТ. Забійна рана скроневої ділянки. Струс головного мозку. Тупа травма живота. Забій (перелом?) поперекового відділу хребта. Травматичний шок. Інші з різними травмами: ЧМТ, Струс головного мозку, перелом кісток гомілки, переломи ребер, травма ока, множинні гематоми і садна голови і тіла.

Надана екстрена медична допомога, транспортна іммобілізація, знеболення, підключення периферійного внутрішньовенного доступу з інфузією розчинів. Сім постраждалих госпіталізовані до Кам’янської ЛШМД, один від госпіталізації відмовився. Бригади спрацювали чітко, швидко, зі знанням своєї справи. Молодці. Дякуємо вам», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Кривому Розі з'явився новий патріотичний мурал;

На Дніпропетровщині рятувальники загасили пожежу на даху будинку;

У Запоріжжі затримали крадіїв комп'ютерної техніки та мобільного телефону;

2022-10-13 16:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин