Кримінал
Події
На Дніпропетровщині затримали 28-річного чоловіка за крадіжку з будинку

На Дніпропетровщині затримали 28-річного чоловіка за крадіжку з будинку

До чужого будинку підозрюваний навідувався декілька разів. Чоловік знав, що господар рідко буває у домовладінні, чим і скористався.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

До поліції звернувся 68-річний житель Кам`янського району із заявою про те, що невідомі обікрали його будинок, розташований в одному з сіл Криничанської територіальної громади. Чоловік зазначив, що останнім часом у будинку ніхто не проживає, коли він навідався перевірити стан домоволодіння - побачив розібраний будинок.

Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що до злочину причетний 28-річний житель сусіднього села. Крадій, скориставшись відсутністю господарів, декілька разів приходив до будинку.

Підозрюваний поступово демонтував металопластикові вікна, зрізав твердопаливний котел та викрав меблі. Частину викраденого продав, а гроші витратив на особисті потреби.

Правоохоронці розшукали злодія та частину викраденого майна. За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк від п`яти до восьми років.

Читайте також:

У Дніпрі на Майнулівському проспекті автівка врізалась у паркан на паркувальному майданчику;

В Україні масово скасовують довідки ВЛК про непридатність до військової служби;

Дві крадіжки за один день: поліцейські Дніпра затримали зловмисника

 

2024-02-15 19:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин