Події
Кримінал
На Дніпропетровщині затримали наркодилерів: поліцейського намагалися підкупити за 60 000 грн щомісячно

На Дніпропетровщині затримали наркодилерів: поліцейського намагалися підкупити за 60 000 грн щомісячно

Лідер наркоугруповання намагався домовитися з начальником одного з відділень поліції у Дніпропетровській області. За щомісячну «данину» у 60 тисяч гривень зловмисник хотів, аби правоохоронці не втручалися у його «бізнес». 41-річний чоловік разом зі спільниками заробляв на збуті наркотиків та психотропів у Криворізькому та Кам'янському районах. Також він мав вплив на кримінальну ситуацію в регіоні.

Про це інформує ГУНП у Дніпропетровській області.

«Після ретельної перевірки факт здійснення фігурантами незаконних оборудок із наркотиками підтвердився. Встановлено, що змовники налагодили схему продажу метамфетаміну оптовими і роздрібними партіями. Вартість 1 г психотропу коштувала 1300 гривень.

Працівники внутрішньої безпеки спільно зі слідчими поліції Дніпропетровщини, за фізичної підтримки бійців спецпідрозділу «КОРД», затримали організатора наркобізнесу під час передачі  поліцейському частини від обіцяної «винагороди» – 50 000 гривень. Того ж дня на черговій оборудці з наркотиками правоохоронці затримали його  спільника – 19-річного чоловіка», - йдеться у повідомленні.  

Обом фігурантам повідомлено про підозру за відповідними статтями Кримінального кодексу України. Тривають заходи з визначення інших учасників угруповання. Змовникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі та конфіскація майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Один загиблий та 4 травмованих: На Запоріжжі автомобіль з двома дітьми з’їхав у кювет;

До 3-х років позбавлення волі: у Новомосковському районі 43-річний чоловік вирощував коноплю;

У Дніпропетровській області рибаки-браконьєри завдали шкоди державі більш ніж на 930 тис. грн.;

2022-08-10 18:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин