Події
Опіки рук, промежени та коліна: на Дніпропетровщині чоловіки вирішили налити бензин у піч

Опіки рук, промежени та коліна: на Дніпропетровщині чоловіки вирішили налити бензин у піч

Непередбачувані вчинки коштували двом мешканцям Дніпропетровщини важких наслідків. Двоє чоловіків додали в піч з дровами бензин для більш швидкого розпалювання. Про два однакових випадки за один день розповіла співробітниця Кам’янської станції ШМД Лариса Биданцева.

У Верхньодніпровському районі чоловік отримав опіки правої кисті руки, правого коліна, промежини 2-ої ступені, 12%. У Кам’янському 46-річний чоловік отримав термічні опіки 2-ої ступені обох верхніх кінцівок, 18%.

«Бригади Кам’янської станції обласного центру ЕМД та МК Верхньодніпровської підстанції з фельдшерм Ворсаковою Наталією і молодшою м/с Попович Катериною і Центральної підстанції з фельдшером Марениченко Наталією і молодшою м/с Савєлєй Наталією терміново прибули на виклики, надали екстрену медичну допомогу, знеболили і через внутрішньовенний доступ проводили при транспортуванні інфузію розчинів. Обох постраждалих госпіталізовано до Кам’янської лікарні ШМД. Бригади спрацювали швидко і професійно. Дякуємо вам», - зазначила Лариса Биданцева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 27 вересня;

200 рублів та телефонні номери громадян РФ: правоохоронці Дніпра затримали підозрілого чоловіка;

Впав головою під колеса вантажівки: ДТП на Слобожанському проспекті у Дніпрі;

 

2022-09-27 15:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин