Кримінал
Події
Війна в Україні
Підтримували «путінський режим»: у Кам'янському виявили двох колоборантів: подробиці

Підтримували «путінський режим»: у Кам'янському виявили двох колоборантів: подробиці

Співробітники СБУ викрили двох колаборантів з Кам'янського Дніпропетровської області, які підтримували війну росії проти України та закликали до підтримки ворога.

Про це повідомляє прес служба Дніпропетровської обласної прокуратури.

Колишній співробітник обслуговуючого підприємства з Кам'янського мав контакт з громадянами РФ в соцмережі та розповсюджував в інтернеті антиукраїнські матеріали. Крім того, чоловік закликав українців до співпраці з окупантами.

Колишня працівниця об'єкта критичної інфраструктури з Кам'янського у забороненій соціальній мережі «Однокласники» розповсюджувала пости з підтримкою російського диктатора та ідеології РФ. Жінка виступала на підтримку «руського миру» та за порятунок України від «нацизму».

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони із доказами їх причетності до протиправної діяльності.Обом фігурантам повідомили про підозру у колабораційній діяльності (стаття 111-1 Кримінального кодексу України). 

Читайте також:

Шукаємо свідків та відео моменту ДТП на пр. Слобожанському у Дніпрі;

В Запоріжжі при пожежі в будинку загинув чоловік;

Виїзжали як водії від благодійного фонду: В Запоріжжі поліція повідомила про підозру 63-річному організатору переправлення ухилянтів за кордон

2023-01-31 18:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин