Життя
Пішов з життя колишній мер Кам’янського Ярослав Корчевський

Пішов з життя колишній мер Кам’янського Ярослав Корчевський

Вчора, 15 березня, передчасно пішов з життя колишній міський голова Кам’янського Ярослав Сільвестрович Корчевський. Він очолював місто з березня 2008 року по листопад 2010 року.

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

«Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким покійного.

У пам’яті всіх, хто знав і працював разом з Ярославом Сільвестровичем, він назавжди залишиться прекрасним керівником, справжнім патріотом, надійним другом, чесною та інтелігентною людиною», - написав він.

Ярослав Корчевський народився 1 жовтня 1953 року у с. Підгородне Тернопільської області. У 1971 році закінчив середню загальноосвітню школу, у 1978 році - Тернопільський фінансово-економічний інститут за спеціальністю «Планування промисловості».

Після закінчення інституту трудову діяльність продовжував в тресті «Дзержинськбуд», займаючи різні посади. У червні 1990 року обраний заступником голови Дніпродзержинського міськвиконкому. Довгий час працював на керівних посадах у різних філіях «Промінвестбанку».

У 2005 році закінчив Дніпродзержинський державний технічний університет та отримав кваліфікацію магістра з фінансів.

З грудня 2005 по квітень 2006 року був виконуючим обов’язки міського голови, секретарем міської ради. У березні 2008 року обраний Дніпродзержинським міським головою та обіймав посаду по листопад 2010 року. 

Був членом-кореспондентом Академії інженерних наук України, депутатом міської ради трьох скликань.

Панахида відбудеться завтра, 17 березня о 9:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул. Сергія Слісаренка, 34). Після відспівування тіло покійного буде кремовано.

Читайте також: Реванш над французьким «Бургом»: Баскетболісти «Прометея» здобули чергову перемогу в Єврокубку;

Двоє загиблих та пʼятеро постраждалих: ситуація в Дніпропетровській області станом на 16 березня;

2023-03-16 14:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин