Події
Кримінал
У Кам'янському біля залізничної колії знайдено труп чоловіка

У Кам'янському біля залізничної колії знайдено труп чоловіка

У Кам’янському знайдено тіло загиблого 59-річного  чоловіка. Експерти під час огляду виявили у нього вогнепальне поранення в області спини. Про це повідомляють в ГУНП у Дніпропетровській області.

Під час збору повної слідової інформації та обстеження місця події правоохоронці знайшли у кущах ймовірне знаряддя злочину – гладкоствольну мисливську рушницю. У вбивстві підозрюється 40-річний місцевий житель.

«За попередньою інформацією підозрюваний знаходився в районі платформи 7 км. Де він побачив, як із-за гаражів вийшло двоє незнайомих чоловіків та пішли в його сторону. Він застосував рушницю, яка знаходилась при ньому, в результаті чого поцілив в одного із чоловіків. Після скоєного, злякавшись відповідальності втік з місця події, знаряддя злочину викинув по дорозі в кущі. 

За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу», - зазначають поліціянти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі на зупинці громадського транспорту знайшли труп: подробиці;

У п'ятьох на одного: у Дніпрі, погрожуючи ножем, пограбували чоловіка;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 21 вересня;

2022-09-21 15:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин