Спорт
Події
У Кам’янському пройшов чемпіонат з греко-римської боротьби

У Кам’янському пройшов чемпіонат з греко-римської боротьби

11 листопада в спортивній залі ДЮСШ№1 за підтримки міського голови Андрія Білоусова проходить Відкритий чемпіонат ДЮСШ№3 з греко-римської боротьби пам’яті тренера-викладача Леоніда Яковича Сотника.

Про це повідомляє сайт Спортивне Камʼянське.

Змагання зібрали більше 100 учасників з Новомосковська, Васильківки, Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Вільногірська, Верхньодніпровська, Полтави, Донецької та Миколаївської областей.

Привітати зі спортивним святом учасників заходу завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, директор ДЮСШ№3 Микола Маймур, заступник директора ДЮСШ№1 Микита Івашина, дружина Леоніда Сотника – Валентина Сотник, його онук – Володимир Сотник, ветерани греко-римської боротьби, майстри спорту України Юрій Єлисєєв та Іван Вишницький, головний суддя змагань, суддя національної категорії Юрій Никитенко та головний секретар змагань, суддя міжнародної категорії Дмитро Петрушкін.

Змагання в честь відомого тренера проходять у Кам’янському вдев’яте,  розповів Юрій Никитенко.

– В ДЮСШ№3 колись працював Леонід Сотник, на його честь ми кожного року проводимо чемпіонат з греко-римської боротьби, – сказав Ю.Никитенко. – Сьогодні змагаються 13 вагових категорій. Найстарші спортсмени – U16, інші 2011-2012 років народження. Впевнений, що наші кам’янські спортсмени сьогодні посядуть призові місця. Адже ми постійно тренуємося і вже готуємося до майбутніх чемпіонатів України, які пройдуть з 17 по 19 листопада у Полтаві, а також з 24 по 26 листопада – у Тячеві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2023-11-11 20:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин