Кримінал
Події
У Кам’янському районі затримали 31-річного чоловіка за серію крадіжок з домівок містян

У Кам’янському районі затримали 31-річного чоловіка за серію крадіжок з домівок містян

Підозрюваний викрадав з будинків цінні речі власників - мобільні телефони, гроші, комп’ютерну техніку та електроінструмент. Наразі слідчі встановили його причетність до семи злочинів.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

З вересня по жовтень до поліції надійшла низка повідомлень від мешканців смт Карнаухівка про крадіжки з території їхніх домоволодінь. Поліцейські встановили, що до злочинів може бути причетний 31-річний раніше судимий житель Кам’янського району. В березні цього року фігурант звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Злодій проникав у будинки шляхом віджиму пластикового вікна або через незачинені двері, в той час, як власники порались по господарству або перебували у дальніх кімнатах оселі.

Затримали підозрюваного у родичів, де він намагався переховуватися.

Поліцейські провели обшуки за місцем проживання чоловіка, в результаті яких виявили частину викраденого у потерпілих майна.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід - тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Також встановлюється його причетність до інших кримінальних правопорушень.

Читайте також:

Спричинив тяжкі тілесні ушкодження: у Кривому Розі поліцейські затримали 25-річного нападника;

У Дніпрі з 1 листопада на деяких дорогах зміниться швидкісний режим;

Передавав інформацію про об’єкти критичної інфраструктури та переміщення військової техніки на Дніпропетровщині: судитимуть колишнього працівника Укрзалізниці

2023-10-31 18:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин