Події
Кримінал
У Кам'янському затримали чоловіка, який зґвалтував 8-річну дитину

У Кам'янському затримали чоловіка, який зґвалтував 8-річну дитину

У Кам'янському затримано 36-річного місцевого жителя, який зґвалтував 8-річну дитину. Злочин стався 27 вересня близько 11.40.

Про це повідомляє ГУНП у Дніпропетровській області.

За попередньою інформацією, 8-річна дівчинка зі своїм 7-річним братом поверталися додому зі школи. Разом із ними до під'їзду зайшов невідомий чоловік, який представився лікарем. Коли діти відчинили свою квартиру, він увійшов разом з ними до приміщення. Чоловік залишив хлопчика в одній кімнаті, а в іншій зґвалтував дівчинку.

Правоохоронцям вдалося знайти зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий житель, неодноразово судимий за розбещення неповнолітніх, який у серпні звільнився із місць позбавлення волі.

Також у нього вдома знайшли гранату Ф-1 із запалом.

Чоловіка затримали. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 6 ст. 152 (згвалтування) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також:

23 загиблих та 28 поранених: Під Запоріжжям російські війська обстріляли колону, що готувалася виїхати на окуповану територію;

Мера Апостолового Андрія Осу затримали за розкрадання бюджетних коштів, - ЗМІ;

Поцілили по житловому кварталу та автотранспортному підприємству, є жертви: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 30 вересня

2022-09-30 20:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин