Події
Кримінал
У Кам'янському жінка 13 разів обдурила чоловіка: її затримала поліція

У Кам'янському жінка 13 разів обдурила чоловіка: її затримала поліція

У Кам’янському за підозрою у тринадцятих фактах шахрайств поліцейські за підозрою у тринадцятих фактах шахрайств затримали 31-річну жінку. Вона звернулася до 39-річного чоловіка з проханнями про «допомогу». Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

Спочатку мова йшла про те, що її діти потрапили до лікарні і потрібні гроші. Чоловік розчулився та відгукнувся. Потім вона знову попросила «допомоги», але вже собі у «реанімації у тяжкому стані».

«Протягом місяця підозрювана постійно вигадувала різноманітні історії, аби розчулити чоловіка. Встановлено, що потерпілий 13 разів переслав жінці гроші на банківську картку на загальну суму 60 тисяч гривень.

Підозрювана офіційно ніде не працювала, до медичних закладів не зверталася, а отримані шахрайським шляхом гроші витрачала на розваги та особисті потреби. На даний час слідчі встановили причетність жінки до тринадцяти фактів шахрайства», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Дніпрі чоловік загинув під колесами трамваю;

Народила та викинула в яму вбиральні: Поліція затримала багатодітну мешканку Кривого Рогу за підозрою у вбивстві дитини;

Вимагали гроші у підприємців: В Дніпрі поліція вручила підозру трьом учасникам злочинної групи;

2022-10-28 14:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин