Події
Викрали велосипеди та мобільний телефон: у Кам`янському районі поліцейські викрили двох зловмисників

Викрали велосипеди та мобільний телефон: у Кам`янському районі поліцейські викрили двох зловмисників

27 вересня у місті Кам`янське,  зловмисник  викрав два спортивні велосипеди, які відразу продав, а гроші витратив на особисті потреби. Поліцейські відділення поліції № 1 Кам`янського РУП оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний раніше судимий місцевий житель. З`ясувалося, що підозрюваний потрапив до під`їзду багатоповерхового будинку, де з підвального приміщення викрав два спортивні велосипеди, заздалегідь підібравши ключ від вхідних дверей.

Інший злочин стався 3 листопада у місті Жовті Води. 38-річний раніше судимий місцевий житель викрав у пенсіонерки мобільний телефон. Поліцейські відділення поліції № 5 Кам`янського РУП встановили, що підозрюваний зайшов до медичного закладу, де у коридорі біля палати побачив мобільний телефон, який власниця залишила заряджатися. Крадій скористався ситуацією, що його ніхто не бачить,  прикрив двері палати та поцупив гаджет разом із зарядним пристроєм. 

За погодженням з прокуратурою обом чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від пяти до восьми років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Побили й забрали гроші: патрульні Дніпра затримали грабіжників у Самарському районі міста;

Намагався вкоротити собі віку: правоохоронці Запоріжжя врятували чоловіка-самогубця;

Воюють у складі військ рф проти ЗСУ – двом українським бойовикам повідомлено про підозру.

2023-11-16 14:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин