Події
Кримінал
Викрали золоті прикраси та акумулятор: поліцейські Кам'янського затримали двох чоловіків

Викрали золоті прикраси та акумулятор: поліцейські Кам'янського затримали двох чоловіків

До поліції звернулась 53-річна жителька селища Саксагань та повідомила, що з її будинку зникла шкатулка з золотими прикрасами. Під час слідчих дій правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний знайомий потерпілої. Як з`ясувалося, чоловік інколи допомагав жінці по господарству. Потерпіла довіряла своєму «помічнику». Чоловік знав, де знаходяться ключі від будинку та графік роботи жінки. 10 жовтня близько 8:00 заздалегідь знаючи, що знайома знаходиться на роботі, зловмисник дістав зі схованки ключі та потрапив до оселі. Після чого викрав шкатулку з золотими прикрасами. Викрадене він відразу продав, а гроші витратив на особисті потреби.

Інший злочин стався 25 жовтня в селищі Вишневе. 37-річний житель Кам`янського району побачив припаркований біля двору автомобіль «ВАЗ 2101» та вирішив розукомплектувати його. За допомогою викрутки злочинець відчинив капот, звідки викрав акумулятор. Викрадене продав.

Викрили фігурантів поліцейські відділення поліції № 7 Кам`янського РУП.

22 листопада за погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою обом фігурантам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п`яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2023-11-23 19:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин