Спорт
Віра Попруга з Кам’янського завоювала «срібло» на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

Віра Попруга з Кам’янського завоювала «срібло» на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

В Будапешті (Угорщина) з 2 по 7 серпня проходить чемпіонат Європи з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп. Серед юніорів у ваговій категорії понад 84 кг срібну медаль завоювала 19-річна Віра Попруга з Кам’янського.

Віра вижала вагу 80 кг.

Чемпіонкою в цій ваговій категорії стала Кароліна Колата з Польщі. Вона змогла вижати 90 кг.

«За два тижні до початку Євро у Кам’янському відбувся чемпіонат міста з жиму штанги лежачи, де Віра легко перемогла з піднятою вагою 90 кг. На тренуваннях фіксувався навіть найкращий результат – 95 кг. Але міжнародні змагання – це насамперед досвід. І ось його для перемоги якраз і не вистачило. Також не вистачало присутності поруч тренера, що «залишився» вдома. Проте медаль чемпіонату Європи дуже цінна медаль для будь-якого спортсмена. А для дебютантки й поготів», - пише «Любимый город».

Ще одна спортсменка з Кам’янського – Альона Малишева, на жаль, стала четвертою в «Мастерс 1» (ветерани) (вагова категорія до 57 кг). Вона вижала 65 кг, а потім 70 кг, але цього виявилось трошки замало для бронзової нагороди. Її випередила спортсменка Яніка Ківела з Фінляндії, яка вижала спочатку 67,5 кг, а потім 70 кг.

Читайте також: Легкоатлетка Катерина Карпюк з Запоріжжя виграла турнір в Італії;

Більярдист Микола Мороз з Дніпра виборов 2 «бронзи» на чемпіонаті Європи серед юнаків;

Тхеквондист Максим Маненков з Запоріжжя завоював «бронзу» на чемпіонаті світу серед юніорів;

СК «Дніпро-1» прокоментував жеребкування Ліги Європи.

2022-08-04 16:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин