Війна в Україні
Економіка
Життя
Політика
«Волонтерська допомога важлива навіть більш морально, ніж матеріально», – Сергій Янович

«Волонтерська допомога важлива навіть більш морально, ніж матеріально», – Сергій Янович

Українці продовжують гідно тримати стрій та вести боротьбу на всіх фронтах. Попри всі складнощі та перепони, що виникають на шляху, люди знаходять варіанти подолання кризи та роблять все можливе, щоб допомогати тим, хто найбільше в цьому потребує. Волонтери нашої країни – найкращі. Вони ведуть боротьбу за нашу Перемогу, підтримуючи військових всіма засобами, матеріально та морально.  

Волонтерством займається і молодий дніпровський підприємець, депутат Кам'янської районної ради Кам'янського району Дніпропетровської області VІII скликання від партії «Слуга Народу» Сергій Янович.

«Працювати в умовах війни – надзвичайно складно, але це наш фронт, який ми відстоюємо та виборюємо кожного дня, і намагаємося наближати перемогу разом з тими, хто воює на передовій», – зазначає Янович.

Він розповів, як підтримував тих, хто постраждав від війни спочатку в 2014 році, і тепер – допомагає наближати Перемогу разом із нашими військовими.

«Все, що можна дати людям матеріального – одяг, їжу, житло, ми надаємо. Але ж при цьому не менш важливо людей підтримувати морально. Це дуже тяжка ноша – переживати всі ці емоції на самоті. Важливо надавати підтримку і моральну. Тож ми намагаємося робити все, щоб люди, які постраждали від війни найбільше, мали поруч плече підтримки», - розповів Янович.

Янович займається і підприємницькою діяльністю. Основні сфери, в яких працює Сергій – зовнішня реклама та поліграфія – стали під час війни майже незатребуваними. Проте чоловіка це не злякало – і він зміг здолати всі перешкоди, щоб бізнес працював, а люди, які працевлаштовані на його підприємствах, не втратили роботу і отримували підтримку від колег.

«Все, що зможемо зробити заради нашої країни та людей – будемо продовжувати робити заради майбутнього нашого народу та країни», – впевнений Янович.

2023-04-17 11:45:00
true
Відео Дня







Архів Новин