Події
За добу в області чотири рази незаконно намагалися вирубати дерева: всі полювали за акацією

За добу в області чотири рази незаконно намагалися вирубати дерева: всі полювали за акацією

Працівники Кам’янського районного управління поліції, прокурори, представники лісового господарства та добровольчого формування територіальної громади П’ятихаткок затримали порушників, які незаконно рубали дерева.

Перший факт задокументовано поряд з селищем Івашинівка. Чоловіки спиляли дуби і акації, завантажили їх до «МАЗу». Вилучено бензопили, ємності з мастилом, авто та майже 33 куби деревини. Ще один факт зафіксовано також тут. Водій «Ford Transit» не мав документів на акацію. Автівка та вантаж вилучені.

У Володимирівці затриманий житель П’ятихаток. Він незаконно посягнув на територію лісгоспу. На місці події виявили 22 пеньки, акацію.

У Верхівцевому двоє чоловіків також за допомогою бензопили спиляли акації.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень слідчі звернулись до суду з клопотанням про накладення арешту на вилучену деревину, транспортні засоби та електроінструменти. Триває досудове розслідування. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Дніпровським кінологам передали амуніцію для службових собак;

15 років за ґратами: В Дніпрі суд засудив чоловіка за жорстоке вбивство жінки на очах її дітей;

У Новопокровці Дніпровського району мати впустила 4-місячну доньку: дитина у реанімації;

2022-08-12 20:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин