Події
Кримінал
Задушив і сховав труп у шафі: у Кам'янському чоловік вбив жінку

Задушив і сховав труп у шафі: у Кам'янському чоловік вбив жінку

Поліціянти встановили особу 39-річного чоловіка, який гостював у 65-річної жінки та вбив її. Злочин стався у Кам’янському. Під час застілля між фігурантом і жертвою виник конфлікт. Він почав душити жінку. Далі переніс тіло у кухню та заховав у шафі. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

Про зникнення сусідки у поліцію повідомили мешканці одного з будинків. Вони не бачили її кілька днів та з квартири чуло неприємний запах.

«Правоохоронці прибули за викликом, оглянули оселю та виявили в шафі тіло 65-річної власниці квартири з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські опитали сусідів та встановили коло спілкування потерпілої. Також на місці події працювали експерти. Правоохоронці оперативно зібрали всю необхідну інформацію та розпочали пошук злочинця.

Оперативники відділення поліції № 1 Кам’янського РУП затримали зловмисника. За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - зазначають правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Кривому Розі чоловік вбив свою дружину та доньку, а потім застрелився;

На трасі Дніпро-Кривий Ріг авто влетіло в дерево: постраждав водій;

Підозрюється у пограбуванні: поліція Дніпра просить допомогти у розшуку 31-річної жінки

2022-10-24 13:30:00
true
Відео Дня







Архів Новин