Події
Залишив гранату у зведеному стані на підвіконні багатоквартирного будинку: у Кам’янському затримали 38-річного чоловіка

Залишив гранату у зведеному стані на підвіконні багатоквартирного будинку: у Кам’янському затримали 38-річного чоловіка

Подія сталася 14 січня близько 21:00 в центральному районі міста Кам’янське. До поліції надійшло повідомлення про вибух на вулиці Польській. На місці правоохоронці з'ясували, що внаслідок вибуху пошкоджено вікно житлового будинку та інтер'єр оселі. Також з місця події вибухотехніки вилучили залишки гранати.

Після проведення оперативно-розшукових заходів з використанням можливостей сектору кримінального аналізу поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився 38-річний місцевий житель.

Як з’ясували слідчі, чоловік прийшов до будинку знайомого, з яким конфліктував, та з хуліганських спонукань залишив на підвіконні гранату, яка надалі вибухнула.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 296 ( хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Слобожанському проспекті у Дніпрі загорівся тролейбус: подробиці;

Займалися шахрайством та збутом наркотиків: у Кривому Розі судитимуть учасників двох злочинних організацій;

На Запоріжжі повідомлено про підозру організатору масштабного наркотрафіку та ще двом членам угруповання.

2024-01-16 11:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин