Події
Кримінал
Завдяки активності містян поліцейські Камʼянського затримали грабіжника

Завдяки активності містян поліцейські Камʼянського затримали грабіжника

Допис про пограбування літньої жінки, в якому поліцейські звернулися до містян з проханням про допомогу у встановленні нападника набув широкого поширення у ЗМІ. До поліції звернулося багато громадян, які повідомляли місця, де бачили схожого чоловіка. Завдяки цьому злочин вдалося розкрити.

Про це повідомили у прес службі ГУ НП у Дніпропетровській області. 

3 квітня, близько 13:30, підозрюваний у черзі в магазині помітив 61-річну жінку та вихопив  у неї рук гаманець.  Потерпіла намагалась наздогнати злодія, але йому вдалося втекти.

Завдяки сприянню засобів масової інформації та небайдужості місцевих мешканців поліцейським вдалося встановити місце перебування грабіжника та затримати його. Ним виявився 31-річний раніше судимий чоловік, який у лютому  звільнився з місць позбавлення волі.

13 червня затриманому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Читайте також:

У Покрові 34-річний мешканець ошукував вимушених переселенців на здачі житла: поліцейські затримали шахрая;

Не впорався з керуванням та в’їхав у дерево: у Дніпровському районі співробітники ДСНС деблокували водія з понівеченої вантажівки;

В Україні змінили правила виїзду за кордон з дітьми

2023-06-14 20:00:00
true
Відео Дня







Архів Новин